За да дишаш свободно!

В основата на хранителната добавка „Баланс дихателна система“ са стръковете от странджански чай – билката, която се появява преди около 60 милиона години

„Баланс дихателна система“ на „Тракеия“ е названието на нов продукт, който осигурява надеждна защита срещу вирусни и бактериални инфекции на дихателните пътища. Неговото комплексно въздействие въз основа на напълно натурален състав от билки, познати още от древността, го отличава от другите медикаменти или хранителни добавки.

Благотворното действие на продукта се дължи на умелото съчетаване на съставки, сред които са стръковете от странджански чай – билката, която се появява преди около 60 милиона години, надживява ледниковата епоха и пренася своето послание за оцеляване и приспособяване на организма.

Киро Проданов – първият откривател на нейните качества, съобщава: „Фитохимичните анализи доказват наличието на голямо разнообразие от биологично активни вещества. В екстрактите е установено наличието на противовъзпалителна, болкоуспокояваща, противоязвена, кардиопротективна, антихипергликемична и гастропротективна активност“. Билката има чудодейно действие, смята той.

Широкоспектърното влияние на „Баланс дихателна система“ е гарантирано чрез екстрактите от други целебни растения, познати като естествено средство от вековните традиции за лечение на кашлица, простуда и възпаления на дихателните пътища. Букетът от билки включва планински лимон, който преодолява кашлицата, бял равнец, мащерка, кръвен здравец, перуника, бъз и семена от копър, добре познати с противовъзпалителното си, спазмолитично, муколитично, антимикробно и имуностимулиращо действие върху белодробните тъкани.

Екстрактът от слез съдържа слузни вещества, които образуват защитен филм върху раздразнената дихателна лигавица и има успокояващ ефект. Екстрактът от черна боровинка, богата на витамин С и други антиоксиданти, подпомага имунната система за намаляване на тежестта и продължителността на респираторните инфекции. Екстрактът от мента спомага за отварянето на прочистените дихателни пътища.

Богатият състав на фибри, витамини и минерали в лимеца, пектина и инулина не само подсилва противовъзпалителното действие, но и повишава имунната устойчивост спрямо повторно заразяване.

Така се постига необходимият баланс за протичането на естествените оздравителни процеси.

Величка Маринова: Пребори хроничен синузит и мигрена

Доволна съм от избора на добавката на „Тракеия“ за дихателната система, защото благодарение на нея се справих с хроничния синузит и главоболието, които ме мъчеха с години. Сега, щом се появят начални симптоми на хрема или болно гърло, тя е моята подкрепа за тялото ми. Освен това в практиката си измервам наличието на патогенни гъбички, бактерии, вируси и паразити в човешкото тяло. Виждам как тези добавки повлияват добре върху хората, които ги приемат.

Светослав Вълчев: Помага на отбора да печели медали

Аз съм треньор по таекуондо и винаги препоръчвам тази добавка на момчетата от отбора, когато имат неразположения, особено преди състезания. Дишането в нашия спорт е от особена важност! Продуктът прочиства дробовете, нормализира дихателния обем, действа профилактично още с появата на първите симптоми на простуда или грип. Спомага за по-бързо възстановяване след боледуване. Облекчава невероятно много отхрачването и бързото възвръщане на добрата форма.

Статията е публикувана в Списание 8, бр. 2/2024 г.

Д-р инж. Гинка Стоева, снимки Добрин Кашавелов, Визуализации на продуктите – Тракеия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Виж повече тук