За да е в равновесие храносмилателната ни система

Българското изделие връща здравето, като свързва в едно минало, настояще и бъдеще

За пръв път в България е създадена хранителна добавка, в която всеки компонент е извлечен от лимеца и билките на родната земя. Отглеждат се в биосферен резерват „Странджа“.

Продуктът е вдъхновен от откритията за храненето на древните траки и екипът на „Тракеия“ възпроизвежда състава на почвата точно такъв, какъвто е бил преди хилядолетия. „Баланс храносмилателна система“ е разработен с върхови технологии от екипи на български изследователски институти.

Отличава се със съдържанието на иновативен пребиотичен комплекс. Той „допринася за последващото разрастване на полезните микробиомни щамове в чревния тракт и подобрява баланса“, гласи заключение от изследване на растежните им характеристики, направено от доц. д-р Галина Стоянчева в Института по микробиология при БАН.

Значимият ефект се постига благодарение на комплекс, който регулира обмяната на веществата и нормализира киселинността в организма. Той е изцяло натурален, растителен, безглутенов водоразтворим гранулат, който е лесноусвоим. Свойствата му осигуряват клетъчно хранене.

Съдържа извлеци от лимец с растителен силиций, антиоксиданти, витамини от група В и минерали. Съчетанието им с пребиотиците пектин, инулин изгражда субстанция, чието усвояване води до снижение на холестерола.

Хранителната добавка „Тракеия Баланс Храносмилателна система“ възпрепятства или редуцира възникване на гнилостни процеси в дебелото черво и спомага за балансиране функциите на храносмилателната и отделителната система

Странджанският билков чай, плодовете на планинския лимон, екстрактът от метличина, лайка и мента действат противовъзпалително.

Екстрактът от корени на планински очиболец помага за предпазване и възстановяване на лигавицата на стомаха при увреждания, причинени от стрес или алкохол. Отвежда излишните течности при отоци или повишено кръвно налягане поради лекия си диуретичен ефект.

Ползите от приема на хранителната добавка „Баланс храносмилателна система“ са с доказано клинично въздействие. „Баланс храносмилателна система“ попълва дефицитите от ценни вещества в организма, потребни за профилактиката, и дарява дълголетно здраве. Здравето е баланс. Името на баланса е „Тракеия“.

Владимир Иванов, 53 г., от София: Измъкнаха детето ни от 3-годишен ад!

„Съпругата ми Бетина и аз от две години ползвахме добавките на „Тракеия“. Освободихме се от различни здравословни проблеми, но тревогата ни беше за нашето бебе Ханна. Когато беше на 6 месеца, установиха наличие на бактерия Clostridium (патоген сред причинителите на ботулизъм и тетанус, бел. ред). Тя плачеше и се гърчеше от болка, защото коремчето ù видимо се подуваше при прием на храна, а имаше апетит. Лекарите предписаха антибиотици, които унищожиха бактерията, но състоянието на Ханна се влоши поради тотален дисбаланс в храносмилателната система. Настъпи истински ад за близо три години! Водихме я при поне десет специалисти, които вдигаха ръце, а диетите не даваха резултат.

Тогава решихме да опитаме с добавката на „Тракеия“. Само за няколко месеца настъпи подобрение. Очевидно стимулираше организма сам да работи. Сега Ханна е на 4 години. Стана неузнаваема и расте здрава. За нас е цяло чудо, че тя се оправи!“

Статията е публикувана в Списание 8, бр. 12/2023 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Виж повече тук